Om

Toner til Halfdan spiller koncerter i hele landet – En stemningsfuld og hjertevarm koncert, krydret med tanker og anekdoter om, af og til det halfdanske univers. Med et stærkt og vedkommende samspil, leveret af de 3 kunstnere på scenen, hyldes Halfdan Rasmussens digtning i en unik musikalsk oplevelse. Publikum får ganske sikkert et nyt blik på det fantastiske tekstunivers, som Halfdan Rasmussen var en enestående mester udi. Et univers af ord og tekster, som rummer alt fra de dybeste følelser til de letteste tanker. Ensemblet blev dannet i 2017 og består af:

Tomas Ambt Kofod, sanger/skuespiller

Sanger, skuespiller og en af landets store musicalstjerner. Tomas er mest kendt fra teatret, og især listen over hovedroller på Det Ny Teater. Her iblandt Jean Valjean i Les Misérables, Udyret i Beauty & The Beast, Raul i Phantom of The Opera, Fantomet i Love never Dies og ikke mindst hoverollen i Jekyll & Hyde, som indbragte ham en Reumert nominering for bedste mandlige hovedrolle i 2016. I 2018/2019 var Tomas Fantomet i Phantom of The Opera. En af de største roller indenfor genren.

Tomas har lagt stemme til både tegnefilm og film, herunder Disneys filmatisering af tegnefilms klassikeren Skønheden & Udyret, hvor han er den danske Udyret stemme. Som solist har Tomas optrådt med bl.a. Sønderjyllands Symfoniorkester, Tivolis Promenadeorkester, Livgarden mv.

Jeanette Balland, saxofonist

Jeanette Balland er uddannet fra Det Kgl. Danske Musikkonservatoriums solistklasse. Aktiv både som solist og kammermusiker og har i særlig grad gjort sig bemærket som medlem af Copenhagen Saxophone Quartet og DuoDenum (saxofon og slagtøj), med hvem hun har vundet talrige priser.

Jeanette er ofte benyttet i de danske og svenske orkestre, både DR SymfoniOrkestret, Det Kgl. Kapel, Malmø Symfoniorkester mv., når de skal bruge saxofon i deres produktioner.

Som solist, har Jeanette bl.a. uropført Sunleif Rasmussens Saxofonkoncert med Odense Symfoniorkester, og Niels Rosing-Schows Saxofonkoncert med DR SymfoniOrkestret.

Sisse Tomczyk, komponist/pianist

Komponist til Toner til Halfdan sangene. Uddannet fra Det Kgl. Danske musikkonservatorium som slagtøjsspiller og pianist.

Sisse har spillet i orkestre på teatre, til musicals, cirkus og opera og fungerer i forskellige klassiske ensembler, samt i bands som slagtøjsspiller og percussionist.
Som komponist skriver Sisse musik til egne projekter, herunder trioen LydRum og Toner til Halfdan, men har også komponeret musik til cirkus, teater, computerspil, moderne kammermusik mv.

Som pianist arbejder Sisse som repetitør for sangere til auditions, undervisning og koncerter og som akkompagnatør i flere sammenhænge. Udover det udøvende musikalske virke, er Sisse indehaver af musikskolen Zag du Gaf i København. I 2018 udnævnt til ambassadør for Klitgården Refugium i Skagen.